Om LCHF

LCHF står för Low Carb High Fat.

För mig har LCHF  kommit att stå för kvalité på maten jag äter. I början tog det en oändlig tid att handla för jag läste allt finstilt om vad produkten innehöll. Numera vet jag vad jag kan ta och kollar bara för mig nya produkter.

Det är nu ganska många år sedan jag tog bort margarinet som innehåller fetter som jag inte vill ha i min kropp. Det blev redan då smör och Bregott i mitt kylskåp.

Nästa sak som jag drog ner radikalt på var socker och därmed allt godis, det var inte svårt men kakor det var svårt då jag alltid varit en ”kakgris”. Jag tyckte det var roligt att baka kakor och det hjälpte inte att jag la dom i frysen. Det går mycket bra att äta frusna kakor, en del blir till och med godare frusna. Det blev en utmaning som tog lite tid men jag klarade det.

Så blev det dags att ta bort gluten, alltså allt spannmål. Bröd, pasta och gröten som jag ätit till frukost så många år. Konstigt nog var det inte svårt, jag saknar inte ens brödet.

Jag har inte försökt att ersätta varken socker eller bröd. Det går verkligen fort att vänja sig av med socker. Jag lovar.

Lena Larsson telefon: 0702-27 05 94 (säkrast kl. 08.00-09.00 och 12.00-14.00) eller e-post: lenasmassage@telia.com

Sidan är gjord i Wordpress av poden.se och valt tema är "Desk Mess Mirrored v1.8.6" (admin)